Reklame na ciradi

Reklame na ciradi: ciradni baneri, mesch baneri, pvc baneri na ciradi, ceradne tende, front lite cerade, ispisivanje slova na ciradi slovima od pvc folije.

Cirada kao materijal za baner reklame

Baneri – reklame na ciradi se kao vid reklamiranja mogu koristiti za spoljne ili unutrašnje reklamne površine.

Reklame na ciradi – ciradnom platnu se štampaju digitalnom tehnologijim za velike formate i mogu se koristiti kao: reklamni baneri, kao delovi scenografije, kao reklame na fasadi, sajamske reklamne grafike, bilbordi, kao način za brendiranje stovarišta i magacina, kao način za brendiranje ograda i zidova. u slučaju potrebe za velikim dimenzijama reklamni baneri na ciradi se mogu štampati u delovima, a onda tehnikom elektrostatičkog zavarivanja spojiti u jednu celinu.

Štampa reklama na ciradnom platnu – dimenzije

Reklame na ciradi se digitalno štampom izrađuju na rolnama ciradnog platna širina 1,6m, 2,5m, 3,2m i dužine 50m. Digitalna štampa na ciradi je veoma postojana pri unutrašnjoj i spoljašnjoj primeni.

Vrste cirade za štampu reklama

U ponudi ciradnog materijala za štampu banera na ciradi imamo materijale različitih gramatura, cirade koje se mogu prosvetljavati, perforirane mesch cirade, front lite cirade, cirade za brendiranje kamionskih prikolica, glatke ciradne materijale za štampu sajamskih štandova sa mogućnošću štampe u veoma visokoj rezoluciji.