Svetleće reklame

Osvetljenje je od suštinskog značaja za većinu reklama. Osvetljena reklama omogućava da Vaš znak bude vidljiv i danju i noću u svim vremenskim uslovima.

Izrada svetlećih reklama

Izrada svetlećih reklama je naša specijalnost. Prednost u izradi i postavljanju svetlećih reklama u odnosu na obične reklame je u tome što su svetleće reklame mnogo upadljivije od običnih reklama, što se najbolje uočava na mestima gde je ulično osvetljenje slabo ili ga nema kao pored regionalnih i puteva van naseljenih mesta. Svetleće reklame koje sijaju u centru grada uglavnom privlače kupce više od reklama koje nemaju osvetljenje. Zimi je zbog kraće dnevne svetlosti efekat svetlećih reklama još veći.

Svetleće reklame sa led diodama – izrada i postavljanje

Svetleće reklame sa led diodama su veoma brzo zauzele primat među ostalim reklamama koje koriste osvetljenje. Razlika između svetlećih reklama sa led diodama i svetlećih reklama sa fluo cevima je na prvom mestu u manjoj potrošnji električne energije. Svetleće reklame sa led diodama se mogu i programirati da se pale i gase sve odjednom, da se diode programiraju tako da izgleda da oivičavaju slova, a mogu se programirati i da menjaju boje u odrređenim vremenskim intervalima. Iluzija pokreta, tj. dinamičnost svetlećih reklama sa led diodama uvek privuku poglede češće nego što je to slučaj sa drugim vrstama reklama. Izradu modernih 3D slova za potrebe reklamiranja je praktično nemoguće zamisliti bez upotrebe led dioda.

Izrada svetlećih reklama – vrste i materijali

Pored standardnih i svetlećih reklama sa led diodama u mogućnosti smo da ponudimo i Light Box reklame. Light Box svetleće reklame se mogu izraditi od eloksiranih aluminijumskih profila koji mogu biti različitih debljina i boja. Svetleće reklame u našoj izradi mogu biti bilo kojih dimenzija ili oblika. Za elektronske elemente naših svetlećih reklama koristimo samo proizvode renomiranih svetskih kompanija. Paneli svetlećih reklama mogu biti od pleksiglasa ili leksana. Natpisi, tj. reklamna poruka na svetlećim reklamama može biti izrađena od folije ili pleksiglasa u raznim bojama i dimenzijama čime se dodaje efekat treće dimenzije. Uz izradu svetlećih reklama možemo izvršiti i postavljanje i priključivanje na električnu mrežu kao deo usluge.

Primeri svetlećih reklama u našoj izradi

U galeriji ispod možete pogledati neke od primera svetlećih reklama koje smo izradili za različite kompanije i namene.