Brendiranje vozila

Brendiranje vozila, tj. postavljanje odštampanih reklama na vozila je jedan od najisplativijih načina oglašavanja jer Vaša poruka može stići do velikog broja ljudi za kratko vreme. Vozeći svoje brendirano vozilo ulicama grada u sklopu redovnih aktivnosti dobijate i vidljivu i besplatnu reklamu koliko god dugo želite. Parkiranjem brendiranog vozila na gradskim parking prostorima takođe vršite promociju vašeg poslovanja.

Brendiranje vozila može promovisati kompletno poslovanje isticanjem naziva firme, brojeva telefona ili naziva sajta, a može se reklamirati i samo pojedini deo poslovanja, poseban proizvod ili akcijska ponuda. Brendiranje vozila koje mi radimo predstavlja lepljenje odštampane reklame na deo ili celo vozilo, sa mogućnošću lakog i jednostavnog skidanja i zamene.

,p> Na ovaj način se brendiranje vozila može u svakom momentu obnoviti u slučaju promene načina reklamiranja ili želje da se reklamiraju pojedini proizvodi ili kupci pozovu na neku akcijsku ponudu.

Profesionalna grafika za brendiranje vozila

Profesionalno dizajnirnom grafikom za brendiranje vozila možete svoje vozilo pretvoriti u pokretnu reklamu i ostaviti snažan utisak na klijente i biti primećeni bilo gde da se krećete. Bilo da Vam je potrebno brendiranje jednog vozila ili celog voznog parka, tehnologija digitalne štampe omogućava da Vaš vizuelni identitet bude predstavljen nepromenjen bez obzira na broj ili vrstu vozila.

Brendiranje vozila – način štampe reklamnih folija

Sve nalepnice – folije za brendiranje vozila se rade u digitalnoj solvent štampi visoke rezolucije na Premijum Cast foliji visokih performansi. Možete odabrati kompletno ili delimično prelepljivanje vozila koje se brendira ili obeležiti samo vrata vozila nalepnicom – firmarinom od PVC kater folije za brendiranje vozila.

Brendiranje vozila – vrsta reklamnih folija za brendiranje

Uz primenu PVC perforirane – ONE WAY VISION folije moguće je i prelepljivanje stakala, jer ona omogućuje da Vaš dizajn bude primenjen i na ovim površinama a da ne blokira pogled iznutra.

Druga vrsta folije za brendiranje vozila je neprovidna PVC folija koja se uglavnom koristi na ostalim delovima vozila koje se brendira: vrata, hauba, blatobran i slično.

Ukoliko Vam je potrebna kratkoročna promocija, možete se odlučiti za nalepnice od magnetne folije. Magnetna folija je izrađena od fleksibilne plastike sa izuzetnim prijanjajućim svojstvima. Može se koristiti i na bilo koje druge metalne površine.